Hvordan forholder vi os til vores omgivelser, dets miljø, fortid og fremtid? Hvilken affektiv sammenhæng skabes der gennem vores krop, når vi forbinder os til et sted, lokalt og globalt?Dette er nogle af de centrale og kritiske spørgsmål som Body Interfaces stiller, som formuleres i handlingen sammen med omgivelserne, i en tilblivelsesprocess der udforsker vores relationelle kapacitet. Gennem en metodisk brug af kroppens egen teknologiske egenskab som interface, udforsker Tina Mariane Krogh Madsen strækningen mellem to markeringspunkter – Limfjordsbroen og den såkaldte ”Kulturbro”, hvor der gennem en performativ bevægelse skabes forbindelser og relationer via kroppens affektive potentialer. Performancen ønsker således at skabe et dynamisk og pulserende flow, hvor der undervejs frembringes mikrointeraktioner og registreringer, hvor publikum inviteres til at følge med og aktivt deltage i disse, hvor der kollektivt lyttes kritisk til omgivelserne.

https://www.facebook.com/events/192180446204168