Photo: Tina Mariane Krogh Madsen: Body Interfaces – Environments II, Viðey (IS) 2017.

On September 8th Tina Mariane Krogh Madsen will do a the Body Interfaces performance Environments III at KunstCentret Silkeborg Bad, Gjessøvej 4, 8600 Silkeborg (DK). The performance will be in the park of the art center and have a duration of approximately 60 minutes. The performance starts at 14:00h.

Press text (in Danish):

Tina Mariane Krogh Madsen
Body Interfaces
: Environments III

“Body Interfaces er et sted-specifikt performance projekt, der har til formål at legemliggøre interface-begrebet gennem analoge interaktioner med omgivelserne. Kroppen som grænseflade skal her ses som en transmitterende og medierende enhed, hvor relationen mellem krop, omgivelserne og dens strukturer tematiseres og udforskes. Yderligere er målet at skabe en kritisk rumlig praksis, hvor udvalgte steders historik og karakteristika bearbejdes og afsøges. Den første Body Interfaces: Environments performance blev skabt på Fljótstunga Artist Residency på Island i 2015, hvor en kortlægning af stedets naturlige elementer blev udført via kropslige registreringer og interaktioner. Serien har sidenhen affødt flere forskellige iterationer med hvert sit specifikke omdrejningspunkt, hvor den seneste var en intervention på øen Viðey i 2017, tilsvarende på Island. Performancen på Kunstcenteret Silkeborg Bad vil foregå i parken og ende ved Arnakkekilden. Varighed ca. 60 min.”

Link to the event calendar (in Danish): http://www.silkeborgbad.dk/det-sker.html